Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak kötüda nokta meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı baş amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube bünyesında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil perese anında bapnın olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Ulaşım kolaylığı temin etmek yalnızçlı mimarilmış merdivenlerin haricinde güç emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içre beniâdem çitndıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın vakaları birgeniş strüktürda en sık katlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere kez açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Hassaten, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu emrazıyla kontaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler beyninde meslek, esenlik kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden yangın kapısı fazla evetğu sefahat merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page