Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir kuruluşsı vardır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı etüt ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenine ehil bulunmak büyük bir avantajdır. Elbet bu kazanımı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen ali binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine sahip olgunlaşmak derunin binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu gibi mümkün.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz Yangın Kapısı güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sertifikasız yangın bapları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın sırasında emniyetliğin esenlanması ve şayeste şekilde tahliyenin gerçekleşmesi yürekin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın bırakma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page