yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak binalmalıdır. Kapının düzenli çtuzakışmasını uydurmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı kabil.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil yapmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu olduğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini sınırlı bir zaman aralığında engellerken aynı anda yangın kapısı insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde vahit yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu hatmızda;

Yukarıda konum alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile maslahatlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının huzurı düzen son not farklı fiyat skalasına sahiptir.

Report this wiki page